Wil je laagdrempelig en vanuit een eigen vertrouwde omgeving werken aan het veranderen van je negatieve gedachten? Dan is Kunst als Perspectief Light iets voor jou!

WAT IS KUNST ALS PERSPECTIEF LIGHT?

K.a.P. Light is een online versie van Kunst als Perspectief. Er wordt dus niet in een fysiek museum rondgelopen, maar in een online omgeving naar kunst gekeken. Dit heeft enkele voordelen:

  • Vanuit je eigen huis
  • Meer anonimiteit
  • Je kunt zo dicht inzoomen op het kunstwerk als je wilt 
  • Tijdens een lockdown kan dit gewoon doorgaan
  • Kennismaking met het concept
  • Kunstwerken van over de hele wereld

Een groep zal niet groter zijn dan bij een normale rondleiding K.A.P. en dus bestaan uit maximaal 6 deelnemers. Samen gaan we in +/- 1 uur 3 kunstwerken bekijken waarbij ik enkele vragen zal stellen, die jou, en de rest van de deelnemers, beter helpen kijken en hiermee het perspectief op je negatieve gedachten te veranderen. 

REACTIES VAN DEELNEMERS

‘Verrassend om met een groep gelijkgestemden in zo’n korte tijd verbinding te ervaren over onze eigen kwetsbaarheid door het kijken naar kunst.’ – Yvette Gorter

‘Ik vind dit een heel leuke creatieve manier om
1. indirect over gevoelens te praten.
2. Delen wat er in je omgaat
3. Zicht krijgen op andere perspectieven
4. Uitgedaagd worden in je denken door bijv een verhaal voorafgaand aan de scène te bedenken
5. Je wordt indirect meer bewust van jezelf: gedachten, gevoelens, gedrag’ – 
Gerda Noordzij

DEELNEMEN?

Wil je meer informatie, weten of het iets voor jou is of je inschrijven om deel te nemen? Mail mij dan op artseeprojects@gmail.com

Voorlopig zijn de rondleidingen op aanvraag. Dus wil je met jouw klas, bedrijf of familie een Kunst als Perspectief Light sessie volgen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Hopelijk zie ik je online bij Kunst als Perspectief Light!